Welkom op de website van Franken Interieur!
Open
X

Woninginrichting Vlaardingen.

Voor uw woninginrichting in Vlaardingen bent u bij Franken Interieur aan het juiste adres!

Franken Interieur is het adres voor Lifestyle in wonen en staat voor kwaliteit. Wij gaan altijd voor de optimale tevredenheid bij de klant, hierdoor weet u dat wij uw ideale partner zijn voor uw woninginrichting in Vlaardingen.

Vloerbedekkingvitrage-21

Op alle gebieden voor woninginrichting in Vlaardingen kunt u bij Franken Interieur terecht. Zo ook voor uw vloerbedekking. Of u nu een harde of zachte vloerbekleding wilt, met natuurlijke materialen of kunststof. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit tapijt, vinyl, laminaat en PVC vloeren.  Wij helpen u bij het kiezen van de juiste vloerbekleding!

Raamdecoratie

Voor woninginrichting in Vlaardingen bent u op gebied van raamdecoratie ook bij Franken Interieur aan het juiste adres. Onder raambekleding verstaan wij gordijnen, vitrages en binnen zonwering. Vitrages en gordijnen zijn erg praktisch doordat ze eenvoudig te wassen zijn. Binnen zonwering houdt het binnenklimaat van uw huis aangenaam en zorgt voor isolatie. Geef uw huis meer kleur of een warme uitstraling met een nieuwe woninginrichting te Vlaardingen.

Wilt u de sfeer in uw woonkamer, keuken of slaapkamer veranderen? Of bent u verhuisd en zoekt u inspiratie voor uw woninginrichting in Vlaardingen? Neem dan contact op  met Franken Interieur uit Vlaardingen. Tijdens ons bezoek doet u talloze ideeën op om uw interieur een persoonlijke touch te geven. Heeft u advies nodig? Maak uw wensen kenbaar en wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden.

Voor vragen over de woninginrichting in Vlaardingen kunt u mailen naar info@frankeninterieur.nl of bellen naar 010 – 4353598

Best gambling websites website