Welkom op de website van Franken Interieur!
Open
X

Gordijnen.

Gordijnen zijn al jarenlang het meest gebruikt als raamdecoratie. Gordijnen zijn er in vele uitvoeringen zoals vitrages, inbetween gordijnen, gevoerde gordijnen en verduisterende gordijnen. Zo is er voor iedere woning en ieder interieur wel een gordijnstof die geschikt is.

Gordijnen zijn sfeer verhogend en pratisch

De voornaamste reden om te kiezen voor gordijnen in uw woning is omdat gordijnen voor veel sfeer zorgen. Daarnaast worden gordijnen gebruikt voor de privacy, om te voorkomen dat er inkijk uw woning in is. Tevens zorgen gordijnen voor een extra isolatie wat u zult merken in de stookkosten.

Maak een afspraak met de adviseur

Een andere reden die vaak vergeten wordt is dat gordijnen zorgen voor een goede akoestiek in de woning. Het toepassen van gordijnen is heel divers, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten plooien. Ook kunt u een keuze maken hoe u de gordijnen wenst op te hangen, aan een gordijnrail of gordijnroede of misschien wel aan een mooie design railroede. Maak een afspraak met Franken Interieur om de mogelijkheden ter plekke bij u te bekijken. U krijgt van ons een goed vrijblijvend advies

Gordijnen=FrankenInterieur